Mega Fortune

Norges nionde rikaste

Det är norska tidningen Dagbladet som gjorde ett reportage om Engeviken när det visade sig att han med sin inkomst på 92,2 miljoner tog sig in på nionde plats över de som tjänat mest i landet. I reportaget berättar han hela sin fantastiska historia.

Det började med några free spin

Han berättar för Dagbladet att han för ett år sedan hade svårt att sova så han satte sig vid sin dator ett tag för att skingra tankarna. Engviken är intresserad av fotboll och gick därför in på en spelsajt för att kolla oddsen för de kommande matcherna i Premiere League.

Väl inne på Betssons sida såg han att de erbjöd några free spin på videosloten Mega Fortune vilka han började använda. Vinsten blev 46 kronor som han fortsatte att spela med vilka gav en vinst på 69 kronor.

Efter 11 rundor hade han vunnit storvinsten på 92,2 miljoner kronor.

Freespin – Möjligheten till gratis vinster

Freespin är vanligt förekommande hos de olika spelbolagen som erbjuder casino online. Det betyder att spelaren får gratis spin på en utvald spelautomat och får dessutom behålla vinsterna. Det enda kravet är att vinsten måste omsättas ett visst antal gånger innan den går att ta ut.

Freespin delas ofta ut när ett nytt spel lanseras för att spelarna ska få en möjlighet att testa på spelet. Men de kan även delas ut utan speciell orsak.